Prazno

Ukupno: 0 RSD

O nama / Lucaffe Srbija / GruRis Team d.o.o.

LaPiccola

Lucaffe

Gruris Team je društvo s ograničenom odgovornošću specijalizovano za uvoz, prodaju i distribuciju espresso kafe i prateće opreme.

 

I've been wearing Fake Yeezy II NRG for a year now

Mi smo malo beogradsko preduzeće osnovano 2012. godine sa ciljem da se tržište kafe u Srbiji osveži novim proizvodima i tehnologijama koje prate poslednje svetske trendove.

Naša misija je da omogućimo ljubiteljima espresso kafe da uz razumne troškove sami pripreme autentičan italijanski espresso ili cappuccino, a naša usluga uključuje sve što im je za to potrebno.

Novi način pakovanja i pripreme u kombinaciji s kafom pune arome, brzim i kvalitetnim mašinama i našom vrhunskom uslugom pružiće Vam mogućnost da iz dana u dan pijete idelanu jutarnju ili popodnevnu kafu.

Ponuda trenutno uključuje kafu italijanskog brenda Lucaffe u pakovanjima od kilograma ili u papirnim patronama (it. cialda) za pripremu kafe u aparatima renomirane italijanske fabrike LaPiccola koji se takođe nalaze u našoj ponudi.

Cialde su potpuno nov, ekološki veoma prihvatljiv i jednostavan način pripreme espresso kafe koji podrazumeva minimalnu količinu, isključivo organskog, otpada.

Posetite nas u izložbenom salonu na Novom Beogradu kako biste bolje upoznali našu ponudu, a mi ćemo za Vas pripremiti cappuccino iz Grurisove radionice.

Lucaffe Srbija/Gruris Showroom
Lucaffe Srbija/Cecilia, Sara, Piccola
Lucaffe Srbija/LaPiccola Cecilia
Lucaffe Srbija/Gruris Showroom
Lucaffe Srbija/Gruris Showroom